ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τα προϊόντα ενδέχεται να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της ανταλλαγής του προϊόντος ή της επιστροφής των χρημάτων σας. Για να δεχτούμε την επιστροφή, όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και στην αρχική τους συσκευασία. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την επιστροφή εάν ανακαλύψουμε ότι τα προϊόντα δεν βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, παρόλο που οι ετικέτες τους ενδέχεται να είναι ακόμη άθικτες. Το προϊόν πρέπει επίσης να συνοδεύεται από την απόδειξη της αγοράς του από τον επίσημο ιστότοπό μας.

Τέλος, σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει επιστροφή χρημάτων και η αρχική παραγγελία ήταν επιλέξιμη για δωρεάν αποστολή, πράγμα που σημαίνει ότι το προϊόν είχε αποσταλεί χωρίς έξοδα αποστολής στον πελάτη, το αρχικό κόστος αποστολής ή οποιοδήποτε άλλο μπορεί να προκύψει από την επιστροφή του προϊόντος θα παρακρατηθεί από το χρηματικό ποσό που επιστράφηκε.

Έκδοση κουπονιού πίστωσης
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν επιστραφεί (μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας σύμφωνα με την «Πολιτική Επιστροφής»), θα εκδοθεί νέος κωδικός (κωδικός επιστροφής χρημάτων) με τη μορφή κουπονιού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός της περιόδου των 6 μήνες. Με τη χρήση του κουπονιού, η παράδοση του νέου προϊόντος καταχωρείται ως νέα παραγγελία και έτσι όλες οι χρεώσεις και οι σχετικές περιγραφές ισχύουν σύμφωνα με την «πολιτική αποστολής».

Ανταλλαγή προϊόντος
Τα προϊόντα μπορούν να ανταλλάσσονται με οποιοδήποτε διαθέσιμο διαφορετικό μέγεθος ή τύπο προϊόντος. Μετά τη διαδικασία μιας τέτοιας ανταλλαγής με οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο προϊόν, η παράδοση του τελευταίου εγγράφεται ως νέα παραγγελία και έτσι όλες οι χρεώσεις και οι προδιαγραφές είναι οι ίδιες που περιγράφονται στην ενότητα «Πολιτική αγορών».

Επιστροφή χρημάτων
Μπορούν να αναμένονται επιστροφές χρημάτων εντός 5 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα παραλαμβάνονται και ελέγχονται. Οι επιστροφές χρημάτων μπορούν να γίνουν μόνο στην αρχική πιστωτική κάρτα, στο PayPal ή στον τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή της παραγγελίας. Ο χρόνος που απαιτείται για την επεξεργασία της συναλλαγής ποικίλλει ανάλογα με την τράπεζα και το είδος της πιστωτικής κάρτας.

Επιστροφή Οδηγίες
Για τη δική σας ευκολία, προσπαθούμε να διευκολύνουμε τη διαδικασία επιστροφής. Πριν επιστρέψετε το προϊόν / προϊόντα που αγοράσατε επικοινωνήστε απευθείας με την BO1125 χρησιμοποιώντας το ακόλουθο e-mail: info@bo1125.gr και βεβαιωθείτε ότι θα λάβουμε την επιστροφή σας εντός 14 ημερών από τη στιγμή που θα λάβετε την παραγγελία σας.

 

Εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, θα λάβετε ένα e-mail που θα επιβεβαιώνει το αίτημά σας, καθώς και οδηγίες για το πώς θα οργανώσετε την αποστολή της επιστροφής σας.

 

Μόλις λάβουμε και αποδεχτούμε την επιστροφή σας, θα λάβετε ένα e-mail για την επιβεβαίωση της ανταλλαγής ή της επιστροφής χρημάτων.

 

Επιπλέον, εάν γνωρίζετε ήδη το μέγεθος ή το νέο προϊόν με το οποίο θέλετε να αντικαταστήσετε το αρχικό, ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατόν, ώστε να το κρατήσουμε για εσάς και αμέσως μετά θα σας βοηθήσουμε στη διαδικασία επιστροφής.