Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με τους ακόλουθους τρόπους:

Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες και χρεωστικές κάρτες και όλες οι συναλλαγές γίνονται στην ασφαλή πλατφόρμα της EUROBANK, η οποία δέχεται VISA – MASTERCARD – MAESTRO. Το BO1125 δεν επεξεργάζεται ούτε αποθηκεύει πληροφορίες κάρτας.

Αντικαταβολή (COD)

Η πληρωμή μέσω αντικαταβολής κοστίζει 2 ευρώ ανά αποστολή και διατίθεται μόνο στην Ελλάδα από τη Γενική Ταχυδρομική. Η πληρωμή μπορεί να γίνει (σε μετρητά ή πιστωτική κάρτα) κατά την παράδοση από τον οδηγό. Βεβαιωθείτε ότι κάποιος θα είναι στη διεύθυνσή σας για να υπογράψει και να πληρώσει για την παράδοση.

PayPal

Η ΒΟ1125 δέχεται πληρωμές μέσω PayPal και διατηρεί το δικαίωμα να στέλνει παραγγελίες μόνο στη διεύθυνση που έχει εισαχθεί στον λογαριασμό PayPal.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Οι πληρωμές με εντολή χρημάτων μπορούν να γίνουν στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:

EUROBANK

IBAN: GR7602603950000640200527223

SWIFT: ERBKGRAA

Δικαιούχος: ΞΕΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΤΕΡΡΟΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το ποσό που λαμβάνετε στον λογαριασμό πρέπει να είναι το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας. Τα τραπεζικά έξοδα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη / αγοραστή. Σας ζητάμε να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας σας στην πληρωμή σας, ώστε να αποφύγετε καθυστερήσεις. Επίσης, λάβετε υπόψη ότι η παραγγελία σας θα επισπευσθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την τράπεζα. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε μια επιβεβαίωση της πληρωμής σας στο info@bo1125.gr για την άμεση επεξεργασία της παραγγελίας σας.